***
Не гнівіться, ви діти на мене
Не гнівіться на мене рідненькі,
Мої милі, моі дорогі,
За те, що роблю я, ось тут, на фазенді,
Не для себе, для вас, я усе це роблю.
Щоб, як приідете ви у Південне
Могли б всі як слід відпочити
І юшку, шашлик зготувати
Щоб дітки всі ваші, й онучка
Могли б тут на ділі усе це сприймати.
І мені буде дуже приємно,
Що тут Вас я зможу усіх пригостити,
Обійняти ласкаво, послухати чемно
А якщо щось не так- то прошу вас мене не казнити.
Свидетельство о публикации №122011906545