Хрещення Господн

     Хрещення Господнє


            Ісусу Христу,
            що охрестився
            заради всіх,
            щоб спасти всіх,
            присвячується


Як я Тебе, Боже? де не розтисну...
Чи тому, що забарилася  — з околиць...
Вийняти з віконниць як Весну!!
Де Ти, Боже? — що співала із околиць
але от! —
що є ще світ віконниць!
щоб не забарилась — розтисну...
                серцем!


хто присів на
голку —
           адресну


за художність й правду боротьба
і в них — тривати...


де ж та правда
як тут
хтось заснув?
о Божа Мати!!


чи не охрестивсь?
чи
охрестивсь — але
                заснув?


Ти як охрестивсь!! —
   і Небо тріснуло
                розверзлося —
із Отця голос! із Отця Голуб!



кого до Сонця Правди...
такого й сколупну
що в правді тут стоять або лежать
                оголені!..


19.01.2022, свято
Хрещення Господнього і Богоявлення!!
з причастям


Рецензии