Не треба, не чекай мене сьогодн

Не треба, не чекай мене сьогодні...
І в завтра йди вже без моїх слідів...
Там будуть дні нестерпні та холодні,
Але признай - ти сам того хотів...

Не треба, не шукай хто в цьому винен...
Разом розпочали невірний шлях...
Вважали, що ніщо вже не зупинить,
І щастя - не лише у дивних снах..

Не треба... Досить мріяти даремно,
Що доля подарує новий шанс.
З тобою ми навіки невід'ємні,
Але окремо "я" і "ти" ... Не буде "нас".

Не треба, не сумуй, я завжди поруч.
Нехай дороги розійшлись... Пусте...
Чи прямо, чи ліворуч, чи праворуч,
Та за тобою - тінь моя піде.

І не жени ії ні вранці, ні опівдні,
Ні ввечері, ні коли зморить сон...
Своїм крилом, могутнім і надійним,
Накриє, з благодаттю в унісон.

Не треба... Посміхнись... Ще буде щастя...
Твоє, моє... І - наше... Заспіва...
У долі завжди є Боже причастя,
Любов від нього в серці - ожива!!!

18.01.22.


Рецензии