Ваш негатив

Я  - ваш негатив,
Протилежність,
Що китайською тушшю написана.

І намірів Ваших безмежність
Наскрізно вже зашифрована.

І стійкість такого чекання не можу не оцінити.
Та я все 'Jolene' співаю
Під мультикультурним вітром.

Все темно й неоднозначно,
Де сходи - там і провалля,
Забула про дні побачень,
Дні пролісків та конвалій.

Лиш витяги, винятки, проза...
Про неї я не шкодую.
Одвічним душі некрозом
Я збитий цей ритм лікую.

Та творчість неоднозначна,
І ці помилки прекрасні.
Жінки на полях побачень
Згадали Мідаса й Красса,

А також німф. Титаніди
Тепер причаїлись в коді.
Хіба дивні краєвиди -
Загроза чиїйсь свободі?

На небі - так само хаос,
Зависло містичне коло,
І доля стоїть, мов Талес,
Незрушна, невипадкова.

Любові в свій дім не кличу,
Навіщо гра волатильна?
Утім я, без перебільшень,
Ховаюся інфантильно

Від гострого запитання
Про сутність та зміст транзакцій,
Таємного привітання
Під час велелюдних акцій.

Химерні Печерські схили -
Це ще не край ойкумени,
Та очі свої схилили
Над ними мойри й камени.


Рецензии