Меандр

Меандр оплітає тонкі руки менад,
Безнадійне сп'яніння, радість та гнів.
Розквітає в серцях чистий виноград,
Зігріває міста волелюбний вітер морів.

Ваш погляд блукає обличчям моїм.
Ніби вперше - повз особову справу -
Проникає Раху загадковий дим,
І крізь кілометри я чую в пульсі заграву.

Скільки життів ми свідомо проходимо повз
Долю свою, занотовує тільки Сатурн
Як обираємо ясність, долаючи метемпсихоз,
І не в'януть квіти, що їх нам підклав Вертумн.


Рецензии