Твоя рука хай доторкнеться

Я не відходжу, мій Отець, від Тебе,
Вже із рання несу Тобі хвалу,
Підняті руки вгору, зір на небо,
Колись-бо знімеш плоть мою гнилу…

А зараз що? У праведності Спаса
Знаходжусь я, взиваю кожен раз,
Коли я в ній, душа моя безгласна,
Бо ж вдягнута у краще із прикрас!

Не хочу віддалятися від Тебе,
Весь час штурмую Істину Твою,
Щоб не було в мені не плідних стебел,
Тобі свою турботу віддаю!

Давно вже Цар і Пан мого Ти серця,
То і бажання всі Твої в мені,
Рука Твоя нехай мене торкнеться,
Чого ще не змінила в глибині!
               18.01.2022.


Рецензии