Прозрение души

               
 Небес безмолвное дыхание,               
 пошлёт прозрение души.               
 По силе, все даны нам испытания.               
 Мы все, без исключения, грешны.               
               
 Сомненьям крах, с прозрением наступит.          
 Откроет разум, нашу слепоту.               
 И тьма греха, любви Божественной уступит.               
 И я, на память, Отче наш прочту:               
               
  Отче наш, Иже еси на небесех!
  Да святится имя Твое,
  да приидет Царствие Твое,
  да будет воля Твоя,
  яко на небеси и на земли.
  Хлеб наш насущный даждь нам днесь;
  и остави нам долги наша,
  якоже и мы оставляем должником нашим;
  и не введи нас во искушение,
  но избави нас от лукаваго.
               
  Ибо Твое есть Царство и сила и слава во веки.
                Аминь.               
               
                18 01 22 Галина.


Рецензии