етолог я
На Майдан та на Антимайдан,
На тих хто обрав президента,
і тих, хто не обирав.
На тих хто вакцинувався
і тих хто цього уникав.
То ж у змінах найменших діє
Недосяжний закон буття,
І для тих в застосунку "дія",
І для тих, кого кличе жага.
І для мене все просто і ясно,
Світ розділено знову на два,
Хто зі мною їде дочасно,
І хто завжди про мене дбав
присвячено Олені Смольн-ій
Свидетельство о публикации №122011803314