Святий Отче Iоанне

Святий Отче Іоанне,
з Господом нам жити,
дай водички нам св'ятої
доми окропити.
Хай же діє Господь нами,
Отче Іоанне,
хай же дихає Він нами,
Отче Іоанне!
Хай в серцях пребуде вічно,
наш Господь Спаситель,
проси Бога, проси Спаса,
всіх нас просвітити!
Св'ятий Отче, Іоанне,
Агіасма св'ята!
Таємницею св'ятою
гине сила ката!
А Донбасу оновитись,
з небес Агіасма!
Бог над нами, Мати Божа!
Блага з небес рясно!
Св'ятий Отче Іоанне,
ступи в наші хати,
хай не стануть темні пани,
війнами карати!
Слава Богу! Слава небу!
Слава! Слава! Слава!
Слава Тобі, Мати Божа!
Ти для нас Державна!
Св'ятий Отче Іоанне,
ці води не сохнуть,
а течуть по всьому світу,
і від зла боронять!
Хай Св'ятая Агіасма,
чорних в пекло змиє,
змиє воєн всіх нещастя,
де лукавий діє!


Рецензии
Прекрасны ваши стихи на мови.

Сергей Лутков   18.01.2022 16:43     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.