my song

my song is flying light and shining bright,
it's like a radiant crescent in the skies
it's like a wind, never laying down,
my song is in the jingles' sounds!
my song is girls for water going
my song is: saddle troika up
my song is: challenge to the enemy!
my song is: struggle never stops!

my song is my dear dusty road
it's gonna help a pilgrim on his path
my song is shiny white birches,
my land's eternal symbol of the grace
my song is, sleds run downhill
my song is a noisy round dance
my song is boats on the river,
my song, it ALWAYS OVERWHELMS

my song is a legendary power, that's gonna any rascals in his place
my song is cranes' flock flying over me, rushing to come back to its native earth
my song is tears of grey haired mother, my song is sound of brazen years
my song is tablecloths of mourning, my song is FOREVER MEMORY
FOREVER  MEMORY.. FOREVER  MEMORY..



Калинов Мост - Моя песня

Моя песня - легкая и светлая, Она как ясный месяц в облаках.
Она как ветер, отдыха не ведая, Моя песня - в звонких бубенцах.
Моя песня - это девки по воду, Моя песня - тройку запрягай.
Моя песня - вызов злому ворогу, Моя песня - спуску не давай,
Моя песня - спуску не давай, Моя песня - спуску не давай.

Моя песня - пыльная дороженька, Она поможет страннику в пути.
Моя песня - белая березонька, Нетленный русский символ красоты.
Моя песня - это санки с горочки, Моя песня - шумный хоровод.
Моя песня - вдоль по речке лодочки, Моя песня - дел невпроворот,
Моя песня - дел невпроворот, Моя песня - дел невпроворот.

Моя песня - силушка былинная, Она любого гада вразумит.
Моя песня - стая журавлиная, Она домой торопится, летит.
Моя песня - слезы седой матери. Моя песня - медные года.
Моя песня - траурные скатерти. Моя песня - память навсегда,
Память навсегда, память навсегда...


Рецензии