back underground

i left you behind on the coast in heat, sleepless faith in overflow
and my parting shout's gonna spare the tears, hiding in forgotten zone
scorched in twilight by the coals' spits , wicked outcast burned the darkness out
and when my wagon was rushing down the hill, i kept my calm 

wait for when the rains in headwaters fall, to dash in the murky wave
hear the keys' clanking, day did not indulge one dug the dawn's escape
worth to pay the greatest known due, in a rusty roof quietly wrapped
fly quick to heal my wounds away, i pray to you: i'm bleeding dead!

window glass has broke, puddles on the floor,
fell like leaves and stomped away with boots
all that is left is cut the claws and head to rocks lay in deluge

chimes not gonna let me dissipate to dust, to the joy, my sleep is anxious
honoring with ashes my forsaken host, beforehand preparing reins
i'm again mysterious young rogue, jolly wind will never knock ne down
and i have come at ease with arrows' stock, back underground






Калинов Мост – Назад в подвалы

Я тебя оставил в зной на берегу, Верить в свой разлив бессонно.
Сам прощальным криком слезы сберегу, Спрятался опальной зоной.
В сумерках углями раскален, Выжег темноту дурным изгоем,
Когда неслась моя телега под уклон, Я был спокоен.

Жди когда в верховьях выпадут дожди, Кинуться волною мутной.
Бряцают ключами, день не пощадил, Кто побег готовил утром.
Стоит заплатить большую дань, Тихо завернуться ржавой кровлей.
Молю, лечить меня скорее прилетай, Я обескровлен.

Треснуло стекло, лужей натекло, Пал листвой, растоптан сапогами.
Осталось когти обрубить и лечь на дно, Виском о камень.

Прахом попуститься звоны не дают, К радости мой сон тревожен.
Пеплом поминаю брошенный уют, загодя готовлю вожжи.
Снова я загадочный пострел. Ветер весельчак меня не свалит.
Я возвращаюсь налегке с запасом стрел, Назад в подвалы.


Рецензии