Для размышлений ещё сутки...
Усіх, стоять що вище МИ?
Чому на водах і на суші
Ростуть "гриби" — їх тереми?
Стрімлять у небо...суть "поганки",
Слугує їм увесь народ —
Колеса крутить, "гне баранки",
Перетворившись в "нищеброд"...
"Пани" новітні більш жорстокі,
"Підпанки" в РАДІ — в їх сітях...
Назад країна робить кроки —
Чи до ТАКИХ ми йшли звитяг?
"Что день грядущий нам готовит?"
Де-марш ЄС і Порошенка?
Яке народ мій "слово молвит"?
Чи рот заткне його "рошенка"?...
Ще є доба для "размышлений"...
В двобої Правда переможе?
Себе проявить Розум-геній?
Чи всім ганьба? Боронь, о Боже!
Свидетельство о публикации №122011602272