сам пью...

Тільки місяць ізійшов
Я в корчму друзі пішов.
Сам пив…сам гуляв…
І нікого не займав.
Тільки я прийшов додому
Жінка вмить нагнала втому.
Де ти був? І де пиячив?
Каже в душу насвинячив.
Як схватила товкача…
Друзі, я навтікача.
Коло будки сів співаю:
Що з Полканом спать лягаю.
фото-інтернет


Рецензии