Шыпшына
Шыпшына счарнела.
Шыпшына на студзеньскай сцюжы
Змарнела.
Ёй вецер
Згалелыя рукі трывожыць,
Дажджына калючы
Ёй суму прымножыць.
Не плач ты, шыпшына
Халоднай зімою!
Увесну расквецімся
Разам з табою.
14_01_2021
#зима #природа #холодно #шиповник #грусть
Фото_инет
Свидетельство о публикации №122011501802