Аллагьди квез гуй, жегьилар
Гьар дидедин вилин эквер ,
Къуй, бахтарив ац/ай рекьер,
Квез Аллагьди гуй , жегьилар!
Чи жегьилар , чан жегьилар,
Къуват ая сад жегьилар!
Мягькем хизан шад гуьгьуьлар,
Квез Аллагьди гуй , жегьилар!
Гьуьрметдизни ая икрам,
Мецел алаз ширин салам,
Гьар са гъенел зуьрне -далдам,
Квез Аллагьди гуй , жегьилар!
Дишид хьурай ,к/ант/а эркек,
Муьгьуьббатдин гваз хьуй куьлег,
Гьар са рик/из иеси тек,
Квез Аллагьди гуй ,жегьилар!
Свидетельство о публикации №122011307755