Щедрiвка

Щедрик, щедрик, щедрівочка.
Надвечір мандрівочка
По сусідських по хатах,
По засніжених дворах.
Між снігових кучугур
Перебранців веселий гурт
Йде по місячній стежині
Аж до крайньої хатини!
Щоб до кожного зайшла
У щедрий вечір коляда!

Щедрик, щедрик, щедрівка!
Щастя вам у домівках!

Щедрий вечір добрим людям
І гараздів звідусюди!
13.01.22


Рецензии