Паникёры

Панас.

Мыкола!Ось чуешь як громыхае!
Цэ убивцы прокляти пидходють.
Треба тикаты.

Мыкола.

Та ни! Воны ще далэко. Ще рано!

Панас.

Рано? Ны кажы! Тай й ще яка рана...
Бо така,шо капылюхою  ны накрыешь!


Рецензии