Боже... Боже...
Спаси мій Боже! Мою сім'ю!
У дні Різдв'яні, зло відверни!
І в Царстві Божім нас пом'яни!
Пом'яни, Боже, нас, хто зове!
Бо Ти учив так! Слово Нове!
"Стукайте", Боже, "відкриється",
хай слово Правди содіється!
Стукаю, Боже, Тебе зову!
Нехай цим Словом я оживу!
На мене, Боже, з небес пролий!
Благословіння, мій Бог Святий!
Хай Різдво Святе! Нам мир несе!
Хай заживемо серед краси!
Де золотяться віри поля!
Й на тому полі моя сім'я!
Матінко Божа!Предвічного
Бога родила, для Вічного!
Вічного щастя во Господі!
Матінко Діво! Слава Тобі!
Різдво! Різдв'яні дні, де любов!
Лиш там у жилах Господа Кров!
Та, що пролилась, де Бог страждав!
Та днем цим Бог наш нас утішав!
І сльози витру! І помолюсь!
З Різдвом з'єднаюсь! Ним сохранюсь!
Свидетельство о публикации №122011203754
Татьяна Корбут 13.01.2022 08:31 Заявить о нарушении
Вас не оставляет! Она- второе солнышко!
С любовью!
Ангелина Длинка 13.01.2022 14:16 Заявить о нарушении