Тихо... тихо...
не лети же лихо, підріж собі крила...
і не нишкни поряд, щоби нападати,
лихо, злеє горе, облиш мою хату!
Тихо, тихо - тихо...нічка зірочками...
хай же не вживеться лихо поміж нами...
Перехрестить мати хатинку, кроватку,
і укладе спати маленьке дитятко...
Горе, ой ти горе, чи ти себе любиш?
За тобою гори зла, себе ти губиш...
А прийде хвилина, тут не устояти,
горю гори лиха, на собі пізнати...!
Нічечко, ой нічко! Утомились ніжки...
хай же відпочину, нічечко - подружко...
Хай дитя спокійне, хай же сон здоровий,
а де лихо тінню, прожени із двору!
...Тихо...тихо- тихо свічечка горіла...
молилась матуся і нічці раділа...
Мати Божа поряд...Боженька на ручках...
І тікало горе, і ласкала нічка...
Свидетельство о публикации №122011108830