а для села - зима гульня

А для села зима – гульня.
Приніс собі дровець до хати…
Свиння та кури…то фігня.
Город не треба колупати!
Не лізе клята лобода.
Жук колорадський заховався.
Зима для нього не біда,
Надійно десь замаскувався.
І гусениця в корі спить.
І мабуть плямкає губами.
Грім не лякає…не грімить.
Лиш трішки мерзнемо ми з вами.
Лиш трішки хочеться тепла.
І щоб травичка зеленіла.
І щоб маленька лобода
В картопельці собі синіла.
І щоб цвірінькали птахи.
І грім легенько гуркотав.
І під парканом лопухи
Собака лапою прим’яв.
Щоб курка у землі греблась.
Без ГМО знесла яєчко.
Щоб пчілка медом запаслась...
Мабуть весна вже не далечко.
фото-интернет


Рецензии