hide and wait

do not whine--contain your run, hide and wait
take an axe, go on a chase, hide and wait
shoulder to shoulder--smolder, hide and wait
put on a smile, remember life--hide and wait
do not trust in Paradise, hide and wait
rustling mouse, nothing aroused--hide and wait



АукцЫон – Затаись и жди

Не стоит ныть – умерь свою прыть,
Затаись и жди.
Возьми топор – и в лес,
Затаись и жди.
Плечо к плечу – горячо!
Затаись и жди.
Улыбнись – вспомни жизнь!
Затаись и жди.
Не уповай на Рай,
Затаись и жди.
Шуршит мышь – тишь.
Затаись и жди.


Рецензии