На място
не тичам!
По теб,
не,
не сричам
думички,
от оня завет.
Просто мечта
в облаци плува
облаци разбутва
търсейки
образ твой
да съзре
на съдба
по пътя
Не
не търся,
в душа
мечти по теб,
знам там
сърце ще намеря,
с пулс де ридае,
пулс излишен
без теб.
Не
Не сричам,
мечти гладко редя.
Твой образ,
с ритъм
сърце описва
там пулс
образ твой
дълбае в мечта.
Свидетельство о публикации №122010903932