Вона зробила все, щоб вiн не став щасливим
Усе – наперекір. Слова. Діла. Думки.
Не йшла, як кликав йти удвох під літню зливу.
І просто не дала для ніжності руки.
Він вірив, що вона розтане і повірить
у щирість чоловічих світлих почуттів.
Він з нею був настільки люблячим і щирим,
що мало хто з жінок стрічав таких в житті.
Для щастя він зробив все, що було можливо.
Він спрямував на щастя всі слова й діла.
Вона не сприйняла, і він не став щасливим.
Вона десь у душі щаслива не була.
Я згадую про цю не гіршу із історій,
коли вона і він не вижили удвох.
Любові не було, та не було і горя.
Їх поєднала доля... Доля, а не Бог.
Свидетельство о публикации №122010902319