caravan

watermain to watermain night by night and day by day
we are led by endless path--one from which we never stray

not a road, no strength to walk, no return and no stepping off
all that's left is to go along till the end of this long path

caravan, outside of bounds and ages..caravan, million of tired faces

caravan carries away memory of roads walked
all that's our due to give, all that each of us has lost

it don't matter who leads, who waits, someday we'll reach destiny
caravan and this long path have us made so tightly knit





МАШИНА ВРЕМЕНИ - КАРАВАН

От воды к воде ведёт Ночь за ночью, день за днём,
Бесконечный путь вперёд – Тот, которым мы идём.

Ни дорог, ни сил идти, Ни вернуться, ни свернуть.
Остается лишь пройти До конца весь этот путь.

Караван, Вне времён и вне границ.. Караван, Миллион усталых лиц.

Караван уносит вдаль Память пройденных дорог,
То, что отдано как дань, То, что каждый не сберег.

Кто б ни вёл нас, кто б ни ждал, Мы дойдём когда-нибудь,
Слишком тесно нас связал Караван и этот путь...


Рецензии