Троeручицi Матерi Божiй
бачу там Богородиці Лик,
із молитвою там поряд стану,
за дітей помолюся! За них!
Троєручицею Ти зовешся!
Маєш Матіночко три руки,
відрубав руку враг Іоанну,
в ті язичників зліі роки.
Бо Він Бога любив, Бога славив,
і молитви його, ніби мед,
ніч молився Тобі й диво сталось,
і рука Його знов приросла!
І подяку Тобі посилая,
Іоанн руку з срібла приніс,
і Тобі дарував із любов'ю,
Бог же руку на образ наніс!
Бо всі образи пишуться Богом!
І цей також спасає наш світ,
Троєручиці Матері Божій,
славу шле Православний народ!
Стань же там, де мої діти ходять!
Стань отам, де на них меч враг зніс!
Хай же біди й печалі обходять,
діточок, бо вони же слабкі!
Слабі плоттю, та хай віра кріпне!
Хай вони не беруться за меч!
А Твій образ трояндами квітне!
Чорнобривцями світу співця!
Хай же квіти та через століття!
і до Тебе вони припадуть,
в мирі хай сіють їх наші діти!
І снаряди отут не впадуть!
Хай всі діти Донбасу здорові!
Хай Донбас лише в мирі цвіте,
хай наступлять часи нині нові,
Ти же, Матінко Божа веди!
Богородице...Мамочко! Ласко!
Бачиш Ти душі наші й серця!
Хочем в мирі дітей пригортати,
в мирі миру, який від Творця!
Нам Тобою одною спасатись,
і дітей в Твої руки віддать!
І всім світом Тобі поклонитись!
А Тобі Сонцем Щастя палать!
Троєручицею Ти зовешся!
Від врага діток наших спаси,
хай же кожен із них схаменеться,
хто неправедні війни несе!
Свидетельство о публикации №122010808602