raindance

dance in the street, dance in the street in the rain
umbrellas opening sound just like the gunshots
some ran away, but some have stayed behind
and those who stayed are walking through puddles

raindrops are lying on faces like tears, run down the faces lime tears
raindrops are lying on faces like tears, you now know this dance

broken glass shards, torn up pants--such outrage!
to hell with umbrella--it doesn't matter no more
can't see your own window in their wet embrace
cause dance and the rain will never let you go

throw you wet hair back with wave of your hand
shut your door, and throw the keys away
and so every day, that's how each day will be
until one time you see cloudless sky at last





Кино – Танец

Танец на улице, танец на улице в дождь.
Зонты, раскрываясь, звучат словно выстрелы ружей.
Кто-то бежал, а кто-то остался здесь,
И тот, кто остался, шагает прямо по лужам.

Капли дождя лежат на лицах, как слезы, Текут по щекам словно слезы.
Капли дождя лежат на лицах, как слезы, Ты знаешь теперь этот танец.

Битые стекла, рваные брюки – скандал. К черту зонт, теперь уже все равно.
Танец и дождь никогда не отпустят тебя, В их мокром объятии не видно родное окно.

Мокрые волосы взмахом ладони – назад,
Закрыв свою дверь, ты должен выбросить ключ.
И так каждый день, так будет каждый день,
Пока не увидишь однажды небо без туч.


Рецензии