Тефир тамир

Гьар дидедин мурад я хва ,
Тухумдин ирс  давам ийиз.
Бубадин кьил жеда цава,
Хва хьайила , далдам ягъиз.

 Мурадарихъ агакьаррай,
Гьар са диде чилин винел.
Балайрини чеб  шадаррай,
Тек шад накъвар хьурай вилел.

Бязибуру тефир твазва,
Чара ийиз гадани руш.
Вучиз куьне гуьгьуьл хазва ?
Кьведни я хьи са рик/ин хуш


Сагъ чан аваз атуй гъилиз,
Гадани руш  тефир твамир!
Аллагьди гуй бахтар чпиз,
Куь хайибур чара йимир!


Рецензии