Сiчнева мрячка - 2022
від неї злипаються в нас очі
тоді ще нападає дика сплячка
на працю встаємо дуже неохоче...
Коли на вулиці панує ожеледиця
а під ногами від води лід тане
на січень злобно зима сердиться
і лити сльози ніяк не перестане...
Коли на вулиці панує ще і вітер
то віти у дерев від цього гнуться
і щоб підняти настрій треба мізер
незручностям скоріше усміхнуться...
Свидетельство о публикации №122010605496