Щедрiвочка!
Мирна годинонька! Й ти, хто поряд дбає!
Кожне віконечко хаток обійдемо!
Любов посіємо і любов візьмемо!
Кожне віконечко, і не пропускаєм!
Сіємо- віємо, щастя насіваєм!
На рік новий увесь! На весь світ широкий!
Сіємо- віємо радість яснооку!
Ти же мій Щедрику, та у мою торбу!
Зерно сип купами! Хай на усе добре!
Добро посіємо, і добро візьмемо!
Щедрику! Щедрику! Та у кожну днину!
Й знов під віконечком торбу я відкрила!
І в тебе, Щедрику, довгий вік просила!
В любові, Щедрику! У добрі та вірі!
Хай Бога славимо на кожнім подвір'ї!
Хай небо ласкою! Різдв'яна колядка!
А я все з торбою! Й веселиться хатка!
Бо любов сіємо! І часу не гаєм!
Богу вклонилися! Й любов в світ пускаєм!
Свидетельство о публикации №122010603368
Эдуард Неганов 06.01.2022 20:47 Заявить о нарушении