Це зав ви гъил

Билбилди хьиз ягъиз мани,
Муьгьуьббатдив рахазва зун.
Чан зи масан инсан ,к/ани,
Завди зил кьаз аквазва вун.

Лув гузва за цава кьакьан,
Вун зи патав  агатайла,
Це зав ви гъил багьа инсан,
Руьгь гьевесдай аватайла.

Зил яхъ вуна , хкаж гьевес,
Зи манидик кутур лувар,
Акахьайла чи кьведан сес ,
Уях жеда вили цавар. 


Рецензии