Вiршi
За посиланням можна послухати пісню у виконанні автора:
https://www.youtube.com/watch?v=jJ7j6vMxvBE&ab
Зникають думки, мов зайвi розваги,
Зникають...залишивши привид скарги...
Зануриться шлях в обiйми тишi...
ВIРШI... ВIР-шi... вiршi...
Зникають свiти, немов зайвий клопiт,
Зникають... i ти йди швидше, доки
Забулись усi слова торiшнi...
ВIРШI... ВIР-шi... вiршi...
Вперед - назад... Угору - вниз...
Статевий акт... Суттєвий криз...
Угору - вниз... Вперед - назад...
Статевий криз... Суттєвий акт...
Зникає любов, як марево часу,
Зникає... i скаржиться день щоразу,
I нiч поверта грiхи колишнi...
ВIРШI... ВIР-шi... вiршi...
Зникає душа, як зiрка в безоднi.
Зникає... i вибух, як гнiв Господнiй...
Що прийде - мине - так буде лiпше...
ВIРШI... ВIР-шi... вiршi...
Вiдродження почнеться тої митi,
коли у свiтi самотньої душi заглухнуть голоси.
Образа i спокуса розтануть... Загояться iлюзiй рани...
I вiчнi струси протирiч - Нарештi - згаснуть...
Марень сiч
забудеться...
I запалення серцевi назавжди щезнуть...
I нова мiсцевiсть,
не схожа на уявну, чи на сни, -
поблажливо зустрiне
Вiдродженого сина... I почуття, подiбнi до весни, -
у глибинi того, що залишилось, - ворухнуться...
I тишею гармонiї озвуться...
Свидетельство о публикации №122010402513