Снежная зима
УКУТУЄ ДЕРЕВА В СВОЇ ШАТИ.
ТАК БІЛО Й ЧИСТО СТАЛО НАВКРУГИ.
А СОНЦЕ ВИЙДЕ- БУДЕ ВСЕ БЛИЩАТИ.
ВНОЧІ СНІГАМИ КИДАЛАСЬ ЗИМА,
А РАНКОМ ВСІ БАГАТСТВА УЖЕ ТАНУТЬ..
СНІГ НЕ БЛИЩИТЬ,БО СОНЕЧКА НЕМА.
НІЧОГО І ОБІЦЯНЕ НЕ ЗНАЧИТЬ.
Свидетельство о публикации №122010307207