Новогодняя ёлка
ВІН ВІД МОРОЗУ ТАК,ЯК МІГ,БЕРІГ.
В БЛИСКУЧОМУ ЯЛИНКА КОЖУШКУ-
НЕ ПОЖАЛІЛА ЗИМОНЬКА СНІЖКУ..
СТОЇТЬ НАДВОРІ, СІЯЮЧИ,ЦАРІВНА,
У НОВОРІЧНУ НІЧ ВОНА ЧАРІВНА.
ГІРЛЯНДАМИ ПРИКРАШЕНА Й ШАРАМИ
СТОЇТЬ ЯЛИНКА КРАЛЕЮ МІЖ НАМИ.
А ПОРУЧ СЯЮТЬ ПОСТАТІ КАЗКОВІ-
ЦЕ ФАНТАЗІЙНИЙ ПАРК,ЗБУДОВАНИЙ З ЛЮБОВІ.
І КОЖЕН, ХТО ПРИЙШОВ У ЦЮ ГОДИНУ,
В НАЙЩАСЛИВІШУ ПЕРЕТВОРИТЬСЯ ЛЮДИНУ.
Свидетельство о публикации №122010200655