Оболонська набережна
Оболонська набережна...
Дніпро широкий,
Хмари в тобі, думи мої
І вітер розлогий.
Знов іду увечері
Сама, хоч стемніло...
Люблю тебе голосливий
За діло й без діла.
Зачарував мене красень
Дзеркалом блискучим,
Хвилями вільними,
Парусом могутнім.
Зірку з неба дістав,
Місяцем всміхнувся...
Як тебе не кохати?
Як можливо забути?
Діана Гудолл, 2022
Фото автора
Свидетельство о публикации №122010205533