Дружня порада - от автора

Вже час зробити вибір -
Спинити ваш роман.
Побільшився калібр
Твоїх душевних ран.
Хоча стає все важче
Від смутку відійти,
Та змін чекай на краще,
Страхів позбудься ти.
Загоються невдовзі
Ці рани на душі
І будеш знову в змозі
Складать нові вірші.
Кохання також прийде,
Поліпшиться життя.
І вір, що так і вийде,
Не буде каяття.


Рецензии