Чароуны вечар
Навокал - цёплых свеч мiгценне.
Насупраць лямпачнай сцяны
Таемныя танцуюць ценi.
На гэты раз усе ж мiнуў
Душу маю вазок жаданняў.
У абыдзённасцi краду
Чароўнасцi ажно да рання.
#вечер #свечи #новыйгод #праздник #чудо
Фото _Валерий Ведренко
Свидетельство о публикации №122010202718