Ша цlийи йис

Вахт атана хьана мукьвал.
Чун вил  алаз къвазнава вал.
Ша ц/ийи йис , азиз мугьман,
Вак умуд ква чи гьар садан.!

Берекатни бахт гъваш вуна,
Сививди чувал ац/урна.
К/ваха тум хьиз чи ник/ериз,
Бес жедайвал чи  эллерриз!


Ша ц/ийи йис сагъламвал гваз,
Герек я хьи ам виридаз.
Ислягьвилин таж хуьх  кьилел,
Садвални чи  ч/ехи  чилел!

Фат/имат Османова  31.12. 2021 г 17 40


Рецензии