напередоднi

Настав той день, коли ми знову раді
Зійтися у святковім маскараді –
Сміятися, співати й танцювать,
Як діти, у тіснім та дружнім колі,
Радіть тому, що маємо довкола,
Але – не гратися, а просто грать!
Настав той день, що рік започаткує,
Дарує майбуття і сум лікує:
Не стільки світять сонце і зірки,
Як – між людьми – Любов, Надія й Віра,
Бо взимку світ лише здається сірим,
Насправді – кольоровий на віки!
Настав той час, в якому мружать вії
Не бій курантів, а здійсненні мрії!


Рецензии