Соло чи дует

Мене зустріли оплесками. Я ж
Могла і не прийти, але кортіло
Віталія. А режисер його
Притримував. Я мусила чекати,
Не проминула  жодного з шести
І дочекалась все-таки свого,
Але в чеканні вже перегоріла.

А хлопці славні, різні й рівні всі.
І в сексі кожен стаєр, а не спринтер.
Коли секс-марафон кінчає він,
Я вже кінчаю втретє чи вчетверте.
І ще скажу: гра наша не дует,
А соло, і соліст не я, а хлопець,
А я - його музичний Інструмент.

Не ображайтесь, скрипко Страдіварі.
Ви також віддавались скрипалям.
А нині ревно слави орифлама
Вас покриває. Іноді до Вас
Якнайдостойнішого підпускають,
І він торкає Вас тугим смичком,
Як жінку чоловік своїм тугим,
І Ви розроджуєтеся концертом.
 
 


Рецензии