Лезги руш
Алк/ана вал зи вилер.
Шумудавай жузуна,
Нинди ят/а руш иер .
Припев:
Белки ят/а вун зи кьисмет,
Лезги руш!
Минет хьуй ваъ ийимир заз,
лезги руш!
Акунмазди кьат/ана
Ви вилерай к/анивал.
Муьгьуьббатди заз гана,
Хъут/уьн юкъуз чимивал.
Абурдини, къаматди,
Чирагъди хьиз гузвай экв,
Ракъурнавай Аллагьди,
Ят/а вун зи бахт , мелек!
Свидетельство о публикации №121123006822