Зауважыць гэта мог камарык

Заўважыць гэта мог камарык,
Трымаючы ў руках ліхтарык.
Але ж тады ён не ляцеў бы – падаў!
І кадр зрабіць бы не паспеў – і нас не ўзрадаваў!
Мяне займае моцна дужа,
Як пан Вядрэнка гэта здужаў!


Фота: Валерый Вядрэнка (Рэспубліка Беларусь), апублікавана ў Facebook 30.12.2019


Рецензии