Прийняття рiшення

Кому потрібна жіночка така,
Що спить і в сні вникає в ДНК?
Вважає: не потрібне їй маля,
Бо й так перенаселена Земля.
Самодостатня, шлюб їй не потрібен,
А секс без шлюбу - зайвий клопіт ніби.
Її краса холодна і різка.
Кому потрібна жіночка така? 
 
Але і трудоголіка, буває,
Перевантаження за карк хапає
Й невідпускає; і, щоб зняти стрес,
Мужчина п`є, а жінці краще секс.
Що ж, секс - так секс. У мене є нагода.
Мене  покликали - і я не горда.


Рецензии