Rog sa ma dai uitarii

      29.12.2021 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold)
Eu te-as ruga ca sa ma uiti,
Pentru ca nu ai meritat.

Eu te-as ruga ca sa ma uiti,
Pentru ca m-ai inselat.

Nam meritat sa fiu mintit,
Precum sa intamplat.

Cu ce creer ai gandit,
Ca noi ne-am despartit?

Niniodata n-am crezut,
Ca ai proceda gresit.

Ma indoiam,dar am stiut,
Ca totul sa sfarsit.

Eu te-as ruga sa dai uitarii,
Acelоr nopti cu luna.

Sarutul in toiul primaverii,
Sub bolta pasiunii.

Ramii in alte brate moi,
Cu iubire mai mareata.

Uita ce sa intamplat apoi,
Rearanjiaza-ti viata.

Eu plec sa nu ma mai intorc,
In bratele tale crude.

Te blestem sa ai norok!
Si nu te mai raspunde.


Рецензии