Satul meu Braicau

       28.12.2021 год.
        К И Ш И Н Ё В
           (Mold)
Un sat frumos,cum nu e altul,
Cu oameni bunila Dumnezeu,

Gradina,floare inmiresmata
Cu nume falnic-Braicau!

Esti vatra scumpa si iubita,
In care viata ne-o traim.

O stea din cele mai lucite,
Noi ne mandrim cu tine,te cinstim.

Dalbe flori de tei
E satul Braicau,
O dulce primavara,
Esti dor si alinare.

Sat iubit si sfant,
Esti unul pe pamant.

Cu flori la cingatoare
Cat te iubesc de tare.

Cat voi trai pe lume,
Te voi canta anume.

Tu-mi esti meleagul sfant.
Nu-i altul pe pamant.


Рецензии