тебрикар

Къуй, атурай ц/ийи йис,
Хабарар гваз чаз ширин!
Къуй , атурай ц/ийи йис,
Берекатар гваз къалин!

Рик/ин мурад гьар садан,
Йисахъ галаз ц/ийи хьуй!
Дуьнья мублагь , авадан,
Начагъбурни дири хьуй !

К/валера мел-мехъер хьуй,
Фидай рекьер хийирдиз!
Текбурукай жуьтер хьуй,
Бахт гуй гьар са жегьилдиз!


Рецензии