Цlийи йисан тебрикар

Зи играми лезги халкьар,
Мубарак хьуй квез ц/ийи йис!
Къуй, гьар садахъ хьуй сагъ чанар,
Суфрадални гьар са емиш!

Бахт , берекат гьар са к/вале,
Дуьньяда хьуй ислягьвилер!
Бул мехъерар хьуй гьар хуьре,
Рик/ерани хьуй шадвилер!

Мажибарни хьурай артух,
Йис хьиз ц/ийи хьурай вири!
Шад гуьгьуьлар, рик/ер ачух,
Гуй зи халкьдиз сад Аллагьди!

 


Рецензии