Хочу рождества

Хочу Різдва у хаті-
гілочки кострубаті.
Хвоя запахне зимою,
Свято - разом зі мною.
Пташка на гілочку сяде ,
Ще ялинкові наряди.

Дощику трішки кину -
Поглядом в небо полину.
Дай хоч найменшу зірку,
Хай хоч засяє негірко.
Щоб на душі потепліло.
Хоч на святки оживило.

Запалим свічки пахучі,
Напої візьмемо шипучі.
Будемо вдвох кайфувати,
Нового року чекати.
Здоров'я рідним бажати
І в скайпі їх виглядати.


Рецензии