Йде зима

Йде зима, йде зима, сніг упав а чи ні - щастя є,
і від цього весна посеред зимніх днів настає!
Наступа новий рік, і не січень я місяць зову,
і Різдва святий день, поклоняється світ весь Йому!
Немовлятко  Сам Бог, Він родився - співає весь світ!
Сніг мене не січе, місяць Радість шле теплий привіт!
Вся земля! Вся земля ! Перед Господа світлим Різдвом!
На весь Всесвіт Зоря, Божий Син Немовлям в кожен дім!
Йде зима! Йде зима! І посеред цієї краси!
Немовля пелена Божа Мати й на ручках несе!
Радість! Радість! Радій! На весь рік радість цю залиши!
В місяць Радість радій Сину Божому кожна душа!


Рецензии
Наче колядка, Ангелинко. Так мелодійно. З прийдешніми святами.
Всіх благ.

Оксана Федишин   30.12.2021 00:06     Заявить о нарушении
Спасибо, Оксана! С наступающем Новым годом!
Веселых и радостных праздников!
Обнимаю Вас с теплом!

Ангелина Длинка   30.12.2021 22:55   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.