Acasa nu mai este nimeni

     28.12.2021 год.
      К И Ш И Н Ё В
         (Mold)
Acasa nu mai este nimeni,
Nimeni nu te asteapta in prag.
Doar amintirile din pinteni,
In inima mai bat.

Te insotesc pe drumul falnic,
Pe care l-ai parcurs.
Din cuibul sfant,iubit si vajnic,
Astazi e de nespus.

Mai suna in urechi si-acuma,
Al mamei glas duios,
Ma-nvaluie in pept furtuna,
De jale ma da jos.

Acasa nu mai este nimeni,
Nimeni nu m-asteapta in prag,
A incaruntit frumoasa glie,
Doar clopote mai bat.


Рецензии