Я залишуся в серцi твоему

Я не знаю – навіщо,
Я не знаю – чому.
Знов в душі вітер свище,
Сильний біль, я мовчу.
Як повірить в минуле,
Як повірить очам.
Щось знайшли, щось забули,
Самота по ночам.

Приспів:
Я залишуся в серці твоєму,
Буду спогадом кращим твоїм.
Нагадаю дощем я про себе,
Сонцем в небі осяю всі дні.

Щось в полоні тримає,
Душа в мріях живе.
Кожну мить відчуває,
Течією пливе.
Як змогти, як забути,
Як згасити вогні.
Ми – близькі, чужі люди,
Наше щастя в тіні.


Рецензии